Terneuzen verdient een bruisende en gastvrije binnenstad

Daar is het goed ondernemen, voor investeerders én pandeigenaren!

Dit gaat niet vanzelf. De toenemende leegstand, versterkt door alle coronamaatregelen, maken het niet eenvoudig om een goede boterham te verdienen in de binnenstad. Voldoende reden om samen de stap te zetten naar verbetering. Want als vastgoedeigenaren de handen ineenslaan en samen aan het werk gaan, is er heel veel mogelijk. 

“Alleen ga je sneller maar samen bereik je meer”

Horeca, cultuur, detailhandel, dienstverlening en wonen in de binnenstad. Allemaal functies die elkaar versterken en samen de binnenstad mooi en aantrekkelijk maken. Veranderend consumentengedrag vraagt een andere opbouw van deze functies. Vastgoedeigenaren zijn hierbij cruciaal om dit voor elkaar te krijgen. Met een aantal vastgoedeigenaren uit Terneuzen zijn we gezamenlijk aan de slag gegaan om het toekomstbeeld van Terneuzen uit te werken. We hebben begin 2021 ons manifest met jullie gedeeld. 

Aan het eind van deze bijeenkomst hebben we de wens uitgesproken om ons als vastgoedeigenaren van Terneuzen te verenigen. Hierdoor vormen we een gesprekspartner met inhoud én een stevige stem voor de gemeente, Bizzy de ondernemersvereniging en alle andere partijen binnen het centrum van Terneuzen.

“We staan voor behoorlijke uitdagingen, er moet blijvend geïnvesteerd worden in de binnenstad, dat vraagt een sterk vastgoed collectief “, aldus Hans Vinke van AVV Beheer BV.

Rene Hamelink van RH Beheer BV vult aan: “Het centrum verdient een integrale aanpak, waar betrokken pandeigenaren dezelfde ambitie hebben. Een plek om naar toe te komen, te blijven en terug te komen. Daarom vormen we deze vereniging.”

Een bruisend binnenstad, waar panden goed renderen in zowel huurinkomsten als in waarde. Dat vereist een stevige stem en inhoud van een vastgoedcollectief.

Daarom willen wij ons verenigen. 

  • Een duurzaam rendement op vastgoed
  • Een goed ondernemersklimaat 
  • Een gesprekspartner met gewicht en mandaat
  • Synergie, samen bereiken we meer

Waarom we ons willen verenigen

Naast eigenaar van panden kunnen we als club een samenwerkingspartner voor de gemeente en de ondernemers (verenigd in Bizzy) zijn.

Alle eigenaren die commercieel vastgoed bezitten in het centrum van Terneuzen kunnen zich aansluiten. Dat geldt voor zowel natuurlijke personen als rechtspersonen.

Of je nu 1 pand in bezit hebt of 25, iedereen is welkom en iedereen mag meedoen.

Wij geloven in de kracht van samenwerking.

Lidmaatschap

Word lid via onderstaande knop. Als lid krijg je o.a.:

  • Uitnodigingen voor besloten vergaderingen;
  • Inspraak in het maken van plannen;
  • Mogelijkheid tot deelname aan werkgroepen;
  • Inzicht in relevante beleidsdocumenten vanuit de gemeente;
  • Stem als gesprekspartner met andere stakeholders

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op.